Utilitzant una pastanaga com si fos una arma o escanyant la víctima amb paper de vàter. El campus universitari de Manresa acull des d'aquesta setmana i durant un mes el joc de l'assassí universitari, al qual s'han apuntat 75 persones de l'EPSEM-UPC i de la FUB. La idea ha sorgit de la colla castellera universitària Penjats per crear ambient de cara a la diada cultural que se celebrarà a la Politècnica el 21 d'abril, que enguany organitza.

Dilluns i dimarts han repartit en una taula al vestíbul de la Politècnica els sobres als participants -tots ells, alumnes dels dos centres- a canvi d'un euro de la inscripció. A dins de cada sobre hi havia una targeta amb el sobrenom de la víctima i una foto. Es tracta d'eliminar el màxim d'objectius, de manera que al final només quedi una persona. En cas d'empat, guanyarà la que n'ha eliminat més. Hi ha llocs on no es pot assassinar (en un examen, als lavabos, al despatx del professor o mentre fa classe, a l'alumne mentre treballa fora del centre i a la BCUM); i llocs on sí (en bars i restaurants, al carrer i en concerts i discoteques). Quan un participant és assassinat ha de donar la seva targeta a l'assassí per tal que tingui un nou objectiu.

Una pastanaga, un gomet, un petó al front, enganxar un logo dels Penjats, escanyar amb paper de vàter i fer tres partides al pedra, paper i tisora són els mètodes per matar. Per a cadascun hi ha un sistema de defensa que permet matar en defensa pròpia. A Facebookhi ha una pàgina que fa seguiment del joc i quan hi ha una víctima l'autor n'ha d'informar per correu els organitzadors. Per ara, Spirit n'ha fet dues.