Dora l'exploradora, la cèlebre aventurera que va fer les delícies dels més petits, ha crescut molt de pressa. Fatima Ptacek, l'actriu que prestava la seva veu a l'infantil personatge, ha estat expulsada del seu institut al ser enxampada als banys fumant un cigarret electrònic sabor caramel.

Segons ha revelat el portal Mashable, Ptacek va ser expulsada el desembre del 2015 del col·legi privat quan una professora la va sorprendre fumant al lavabo. La notícia, que va passar desapercebuda al seu moment, ha tornat a l'actualitat després que els pares d'una companya de classe de l'actriu hagin pres mesures legals contra el col·legi pel diferent tractament que ha rebut la seva filla davant un cas semblant.

A diferència del que va succeir amb Ptacek, qui només va ser expulsada durant tres dies, la filla de Nadia Leonelli i Fredrik Sundwall s'ha vist obligada a abandonar l'escola per sempre per cometre la mateixa falta.

Una polèmica demanda

Segons la demanda d'aquest matrimoni: "Que Fatima Ptacek sigui una actriu famosa per interpretar a Dora l'exploradora va jugar un paper fonamental en què no l'expulsessin de l'institut per molt que l'amenacessin, i M.S. (la seva filla) ha estat expulsada com a cap de turc".

A més, la parella acusa Ptacek d'instigar a la seva filla perquè comencés a fumar com si es tractés d'un més dels nens que repeteix tot el que el seu personatge diu i fa. Finalment, signen la seva demanda exigint 40.000 dòlars com a indemnització i la immediata readmissió de la seva filla.

Independentment de com resolguin els advocats aquest litigi, una cosa està ben clar, tal com van demostrar Lindsay Lohan o Miley Cyrus, les estrelles de les sèries infantils han crescut encara que ens costi assumir-ho.