La festa de Rahola i Laporta a Cadaqués on Puigdemont va acabar tocant la guitarra

La periodista penja diversos tuits on es veu al President, l'exdierctiu blaugrana i una vintena d'amics gaudint de l'estiu

15.08.2016 | 07:34
La festa de Rahola i Laporta a Cadaqués on Puigdemont va acabar tocant la guitarra

La periodista Pilar Rahola va penjar ahir diversos tuits on es veu al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, o la presentadora de TV3, Helena García a Melero, entre d'altres personalitats del món de la política i la cultura; gaudint d'una «festassa» a Cadaqués.
La colla d'amics van reunir-se a la casa que Rahola té al municipi i segons els tuits de Rahola van gaudir d'una paella.
Finalment, en els darrers tuits, es pot veure a tota la colla cantant « Paraules d'amor» de Joan Manuel Serrat i « Let it Be» dels Beatles. Aquesta darrera amb Puigdemont a la guitarra.No és pas la primera vegada que Carles Puigdemont, Pilar Rahola i Joan Laporta gaudeixen d'una nit entre amics a Cadaqués. El març passat, Rahola ja va penjar una fotografia a les xarxes socials on es veia el grup d'amics fent el toc en un bar de la localitat empordanesa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema