Després de l´èxit del musical de Geronimo Stilton, El regne de la fantasia, de l´any 2010, la companyia Focus torna a posar sobre l´escenari el personatge literari. Aquest cop el format de l´espectacle és un concert amb intervencions dialogades molt breus. Geronimo Stilton & Els Fantàstics en concert es podrà veure avui a les 7 de la tarda a la Sala Gran del teatre Kursaal, les entrades es venen a un preu de 10 euros.

En aquesta actuació el periodista ratolí es troba sobre l´escenari amb quatre joves amb els quals rememorarà les cançons que es van interpretar al musical de fa quatre anys. Aquests joves són el grup anomenat Els Fantàstics.

Com a novetat, els ritmes que acompanyen les lletres d´El regne de la fantasia, que va escriure Manu Guix, són ara més propers al pop. A més, s´hi han incorporat dos temes nous que anticipen el pròxim musical del famós rosegador.

«Al final de l´espectacle tot el públic acaba ballant», afirma Jordi Basomba, qui va ser l´encarregat de la producció de l´espectacle i que actualment és gerent del Kursaal. Evidentment és una obra pensada perquè els més petits gaudeixin, però els pares i mares també n´acostumen a sortir contents, segons Basomba.

És una cita especialment recomanable per a aquells que vagin veure El regne de la fantasia, que també va fer parada a Manresa. Durant l´any 2010 i 2011 aquest musical creat a Catalunya va ser guardonat amb alguns premis importants i altres companyies estrangeres van portar-lo als seus països. «Aquell espectacle va trencar motlles», constata Basomba.

El concert ja s´ha interpretat a Barcelona i Basomba confia que el públic manresà l´acollirà bé. No obstant això, puntualitza que té diferències amb el musical. «El públic ha de tenir clar que ve a veure un concert en què canta el ratolí i quatre joves. Això no és el mateix que un musical amb una trentena d´actors i cantants i amb efectes especials, que tindria un preu més car», assegura Jordi Basomba.

En resum, aquest concert és un manera d´apropar els infants al teatre per la festa major i oferir-los a ells i les seves famílies una programació entretinguda. També és una oportunitat per als fans del Regne de la fantasia de recordar les cançons de l´obra i per als qui no van poder veure el musical de guadir-ne ara en un format no tan teatralitzat.