La parròquia de Santa Maria de Viladordis organitzarà aquest juliol un cicle de tres concerts de música, que se celebraran els dissabtes 4, 11 i 18 de juliol a les 20.00h.

És la segona edició d'aquest cicle de concerts i és la continuació de l´edició de l´any passat, que va programar tres concerts de música clàssica, els quals van tenir una molt bona participació i que van ajudar a finançar les obres de renovació de les bigues de la teulada de la parròquia de la Balconada.

L'entrada als concerts serà gratuïta, si bé els donatius recollits serviran per pagar els músics i per a la campanya d'obres per renovar les bigues de la teulada de la parròquia de Montserrat a la Balconada i per a la col·locació de campanes i restauració de la façana nord de la rectoria de Viladordis. Al final dels concerts hi haurà un senzill refrigeri a la sala parroquial.

El calendari de concerts d'aquesta edició és el següent:

4 de juliol: CONCERT DE MÚSICA ANTIGA (amb peces de Bach, Händel, Tartini, Mozart). A càrrec del grup LeipzipEnsemble (Carme Miró: Soprano, Carles Raia: Trompeta, Anna Sánchez: Flauta travessera, Alba Hinojosa: Violí, Montserrat Sitjà: Violoncel, Eduard Vila: orgue).

11 de juliol: MÚSICA DE JAZZ (Jazz Standars). Roger Santacana, piano; Víctor González, Baix; i Josep Cordobés, bateria.

18 de juliol: QUARTET DE CORDA (amb peces de Mozart, Beethoven, Puccini i Toldrà). A càrrec de Pau Gomila i Juan Carlos Mansilla, violins; Albert Madero, Viola i Anna Berruezo, violoncel.

La parròquia de Santa Maria de Viladordis ha informat que els tres dissabtes de concert, a les 7 de la tarda, hi haurà missa anticipada del diumenge.