El Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa col·laborarà aquest dissabte dia 4 de juliol amb la campanya solidària "Mulla´t per l´esclerosi múltiple" que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) amb l'objectiu de lluitar contra aquesta malaltia i conscienciar la població sobre els seus efectes.

Seguint el precedent, les piscines municipals organitzant cada any a principis de juny una activitat que es vol convertir en una gran festa solidària. La sessió s´iniciarà a dos quarts de deu del vespre amb una classe d´aiguagim nocturn a la piscina exterior que es prolongarà durant uns 45 minuts. Un cop finalitzada l´activitat els participants podran recuperar forces amb una botifarrada popular a les mateixes instal·lacions. A més, els participants a l´activitat podran finalitzar la festa a la Carpa del Riu, ja que tots/es comptaran amb entrada gratuïta al local nocturn de Manresa i un obsequi commemoratiu de regal.

Aquests és el tercer any que des del complex esportiu municipal es realitza aquesta activitat que ja s´ha consolidat com a la festa d´estiu de "les piscines". L´any passat van participar-hi unes 200 persones.

L´activitat és oberta a tothom: abonats i no abonats a la instal·lació. Per a accedir-hi cal comprar una entrada per valor de 10€ on 3€ dels quals aniran destinats íntegrament a la Fundació per l´Esclerosi Múltiple. Les entrades es poden adquirir a la recepció de les Piscines Municipals.

Més