La Taula de la Construcció crida CiU i ERC que es posin d´acord sobre la Bonavista

L'ens que agrupa col·legis i gremis professionals demana que l'actuació "es desenvolupi el més aviat possible"

12.10.2015 | 07:11

La Taula de la Construcció -integrada pels col·legis, gremis i organismes camerals vinculats a aquest sector d'activitat econòmica- ha presentat al·legacions a l'aprovació provisional del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal en què ha deixat palès l'"interès" que la rotonda de la Bonavista "es desenvolupi el més aviat possible". L'ens ha demanat a CiU i ERC que "es posin d'acord" per aconseguir-ho.

L'equip de govern de CiU fa mesos que té redactat el projecte executiu de l'obra per tal de poder invertir 1,5 milions a partir de la signatura del conveni amb la Diputació -realitzada el juny passat- que marca com a data límit de Þnalització de l'execució de les obres el 31 de desembre del 2017.

Després que CiU baixés d'11 a 9 regidors i pactés amb ERC, que va pujar de 3 a 7 edils, un acord d'investidura i governabilitat, el primer cop de timó del noustatu quo polític va ser tornar a posar sobre la taula el projecte de la Bonavista, respecte al qual Esquerra s'havia posicionat clarament en contra. Transcorreguts 4 mesos de la signatura del traspàs del tram urbà de la carretera de Santpedor (BV-4501) dintre del qual es preveu l'execució de la rotonda de la Bonavista -el traspàs de titularitat va anar acompanyat de l'aportació econòmica de la Diputació de Barcelona per un import d'1.580.000 euros- la Taula de la Construcció fa constar que l'obra "és de vital importància per a la millora de la mobilitat interna de la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Professionals sanitaris donen sang per fer-ne créixer les reserves

Hi participaran Manel Jovells, Anna Aran Solé i Marta Chandre Jofré, entre d'altres

Seminari de ´Social Selling´, avui a Manresa

Serà aquest dijous a L3 Formació Professional

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Segons el sindicat CGT, actualment hi ha més de 20.000 cartes ordinàries acumulades i 1.500...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema