L'Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i voltants se suma, un any més, a la celebració de les Festes de Sant Ignasi. Ho fa amb un programa d'actes que comença aquest dijous i que s'afegeix a les activitats organitzades per la Cova i l'Ajuntament de de Manresa.

Els comerciants organitzen aquest dijous al vespre, a les 8, un Pintxo Pote per diferents bars del barri i, a 1/4 de 9 del vespre, conjuntament amb la Cova, una missa a la capella de Sant Ignasi Malalt amb l'actuació de la coral A Cor. Divendres, a 3/4 de 9 del matí, botifarrada a la plaça Major i 9è Mercat de Sant Ignasi, de 10 del matí a 10 de la nit, amb parades i brocanters per Sobrerroca i Sant Miquel i la plaça Major. A 2/4 de 6 de la tarda, actuació del Mag Arnau a la cantonada dels carrers de Sobrerroca i de Serarols; xocolatada a Sobrerroca, i inflables, tatuatges, xocolata i coca i actuació musical a Sant Miquel. A la plaça Major, de 6 de la tarda a 8 del vespre, el CAE organitza jocs de taula, punteria i habilitat, kapla i maquillatge per a tots els públics. De 7 a 8 del vespre, classe de salsa a la plaça Major, on hi haurà sopar a la fresca amb l'actuació del grup Sons de l'Ànima.

Dissabte, mercat agrari de 8 del matí a 2 del migdia, i, a les 11, missa al Pou de la Gallina (a les 8 n'hi ha una a l'ermita de Sant Pau). A les 12, amb sortida de la torre de Sobrerroca, visita guiada per l'historiador Francesc Comas, i a 2/4 de 2, al Cafè del Taller, vermut popular. De 2/4 d'11 del matí a les 12 del migdia, l'Ajuntament organitza "Exercicis Musicals" al Museu Comarcal, una activitat gratuïta a la qual es recomana inscriure's perquè les places són limitades. A 2/4 d'1 del migdia, davant l'Oficina de Turisme, es farà la Ignasiada, una trobada d'Ignasis i Ignàsies, que rebran un obsequi i es faran una foto de grup.

També dissabte, a partir de 2/4 de 7, Caminada Nocturna seguint l'etapa del Camí Ignasià de Montserrat a Manresa. A la Cova, actuarà Lídia Pujol (22 h), i diumenge es farà el tancament de la porta de l'Any Jubilar Ignasià (18.30), seguit de missa a la Seu (19.30). Hi haurà missa a Viladordis (12.30 h) i rosari a la Creu del Tort (22 h).