El carrer Sobrerroca de Manresa feia olor de romaní, ahir. Cada any, per les festes de Sant Ignasi, se n'escampa per tot el carrer, i ahir es va tornar a repetir la tradició.

El Sobrerroca, Sant Miquel, la plaça Major i el seu entorn viuen aquests dies la celebració de les Festes de Sant Ignasi.

La celebració va començar dijous amb un Pintxo Pote per diferents bars del barri, i al vespre hi va haver missa a Sant Ignasi Malalt.

Ahir va ser una de les jornades centrals de la festivitat. Va començar amb una botifarrada popular i el 9è Mercat de Sant Ignasi, amb parades dels comerciants al carrer i també productes com cervesa artesanal, llibres, alimentació o bijuteria. "Hi ha hagut ambient, que és l'objectiu", va dir el president dels comerciants, Josep Tobeña. També hi va haver actuacions de màgia, jocs per a infants, una classe de salsa i al vespre era previst que una norantena de persones, la majoria veïns o exveïns i també comerciants, participessin en un sopar a la fresca.

Els actes continuaran avui al migdia amb una missa al Pou de la Gallina, una visita guiada a la torre Sobrerroca i un vermut popular.