Comencen amb mal peu. Fa quatre dies que la companyia d'autobusos Hispano Igualadina assumeix la línia Manresa-Barcelona, i ja acumulen un reguitzell de crítiques per part dels usuaris. Els retards van arribar el dissabte, el primer dia d'estrena de l'empresa, i s'han mantingut de forma gairebé sistemàtica en els següents dies.

«Un autobús s'ha avariat quatre cops en dos dies. I surten amb 25 minuts de retard de Manresa», va dir la usuària Vanessa Planell.

La Carme Garcia fa dos anys que es desplaça fins a Barcelona amb autobús per motius laborals. També està «descontenta» pel servei de la companyia d'autobusos. «Els dos dies que l'he agafat, mai han complert l'hora de sortida i d'arribada. És lamentable», va indicar molesta Garcia.

En sintonia, Jaume López que estudia a la Universitat de Barcelona va explicar que «avui tenia un examen molt important hi he arribat una hora tard. La companyia hauria de fer un pensament seriós i intentar resoldre els retards». A través de Twitter, alguns passatgers van mostrar el seu malestar mitjançant l'etiqueta #Hispanofail.