Per anar escalfant motors, les biblioteques públiques d´arreu de Catalunya ja fa cinc anys que organitzen actes literaris els dies previs a la revetlla de Sant Jordi.

La Biblioteca del Casino de Manresa, en col·laboració amb Òmnium Cultural del Bages, se suma a la iniciativa i demà, divendres 21 ales 19 h, se celebrarà la ja tradicional presentació de novetats d´autors de la ciutat i de la comarca que publiquen alguna novetat editorial per tal que puguin explicar-la de viva veu al públic assistent..

Es tracta d´un acte obert a la participació dels ciutadans que estiguin interessats a conèixer els llibres i els escriptors que seran els protagonistes del dia de la rosa i el llibre a la capital del Bages. A l´acte es comptarà amb la presència de la regidora deCultura, Anna Crespo.

Enguany hi participaran els autors: Agustí Franch, Jeroni Muñoz, Yolanda Esteve, Ton Armengol, Carmina Duran, Marc Serena, Genís Sinca, Pol Huguet, Jordi Planell, Marc Vilarmau, Pep Molist i Mar Pavón.

Un tast de pastes, a càrrec del Forn Jorba i un tast de vi de l´Oller del Mas, posaran el punt i final a la jornada literària.