L´Oficina de Turisme de Manresa ha gestionat durant el mes de novembre el major número de grups de visites guiades en un mes des de la seva posada en funcionament. Han vingut 26 grups organitzats, procedents de diferents localitats de Catalunya, del País Basc i de França. En total, 509 persones han contractat el servei de guiatge de l´Oficina de Turisme i han gaudit del patrimoni turístic de la ciutat.

L´itinerari més demandat ha estat la Manresa, Cor de Catalunya, amb set visites, seguit de les visites guiades a la Torre Lluvià, amb cinc. La Seu, la Manresa Ignasiana i la Manresa Monumental (Seu i Cova) han rebut tres grups guiats cadascuna, dos grups a la Manresa Modernista i un que ha fet la Manresa Industrial.

A més a més, l´Oficina de Turisme ha atès un total de 1.020 persones, que suposa un 37% més que al novembre de l´any 2016.

El mes de desembre, també apunta tancar-se amb bones xifres, ja que hi ha previstes 24 visites guiades contractades i altres contactes pendents de confirmar.