En el marc del debat per l'aprovació del nou POUM de Navès, la Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central ha decidit desqualificar el sector de Can Reig i catalogar-lo com a sòl no urbanitzable. Es tracta d'uns terrenys de 53 hectàrees, que les normes subsidiàries de Navès del 1995 van catalogar com a sòl urbanitzable, fet que permetia que un grup constructor estranger hi projectés l'edificació de 274 habitatges i un complex de luxe amb un hotel de cinc estrelles, un spa, un restaurant i un camp de golf.

Tot i que en els últims vint anys la promotora del projecte ha intentat engegar-lo en diverses ocasions, el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha apuntat que "mai no ha tirat endavant". De fet, els promotors disposaven del pla parcial aprovat, així com també del projecte de reparcel·lació. Segons Serra, es tractava d'una actuació "il·lògica", ja que era "una gran actuació urbanística al mig del no-res" i "aquest no és el model territorial que toca".

Tot i que l'ús residencial en queda exclòs, es mantindrà una petita part per si s'hi vol desenvolupar una activitat turística. Serra creu que, des del punt de vista jurídic, la desqualificació dels terrenys "no dóna dret a indemnitzacions", però ha admès que els promotors poden optar per la via contenciosa.