Els Bombers han desallotjat aquest migdia 25 veïns de l'illa d'edificis situada entre el carrer la Carrera, la carretera de Torà, el carrer de Pau Casals i el carrer de Gaspar de Portolà arran d'una fuita de gas propà en una canonada subterrània.

L'accident s'ha produït prop de dos quarts d'onze, quan una màquina que treballava en les obres de construcció del nou supermercat Mercadona ha foradat un tub de la línia de gas. De seguida els veïns han alertat la Policia local de Solsona, que ha activat el protocol d'emergències. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra i una ambulància.

Com que sortia molt gas, els Bombers han decidit evacuar preventivament els veïns dels quatre edificis de l'illa. La fuita, però, no s'ha pogut reparar fins al cap de tres quarts d'hora, ja que els tècnics de l'empresa s'hi han hagut de desplaçar des de Manresa. Després d'haver-se solucinat el problema, els veïns han pogut tornar a casa seva. Tots els afectats han sortit il·lesos de l'accident.