Quan falten pocs dies per la celebració de la 24a edició de la Caminada de la vall de Lord, una de les caminades populars amb més participació de la Catalunya interior i del Pirineu, els seus organitzadors, l'Agrupació Excursionista Ja Arribarem-Club, han buscat i arranjat un itinerari atractiu i assequible per a les més de 1.500 persones que han participat a la caminada en els darrers anys, i així han fet palesa la fama de ser una activitat ben organitzada i amb un marcat caràcter lúdic i cultural.

El dia de la caminada és el dissabte 26 de març, dissabte Sant. El recorregut té una longitud d'uns 13 km, i el punt de sortida, prevista entre les 8 i les 9 del matí, estarà situat als aparcaments de la fàbrica Knauf.

Des del Ja Arribarem-Club, a més de la cerca d'aquest itinerari atractiu i assequible, s'ocupen de la recuperació de camins, l'arranjament de fonts, i també de la recuperació d'indrets poc coneguts i que tenen un alt valor antropològic o cultural.

Aquest any, les cases dins de les balmes, els veïnats aïllats i l'explotació del guix són els eixos principals que s'han volgut ressaltar des de l'organització.