Per tal d'acostar la festa a tothom, l'Ajuntament de Solsona ofereix, un any més, la possibilitat que les persones amb mobilitat reduïda disposin d'un lloc preferent a la plaça Major el diumenge de Corpus, el 29 d'aquest mes, durant l'execució dels ballets tradicionals. En cas que hi hagi demanda, el consistori instal·larà un entarimat reservat per a aquest col·lectiu. Les limitacions d'espai fan que només hi hagi disponibles vuit places d'aquest tipus, motiu pel qual les persones que hi estiguin interessades s'hi han d'inscriure amb temps.

Tothom que vulgui disposar d'un d'aquests llocs a la plaça Major cal que s'adreci fins al dimarts 24 a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. En cas que la demanda superi l'oferta de places, es prioritzarà l'assignació de lloc als infants. Amb tot, aquesta és una circumstància que no s'ha produït des que va començar a reservar-se l'espai per la festa major del 2014.

Aquesta iniciativa s'emmiralla en la Patum de Berga i té la col·laboració a Solsona de Creu Roja del Solsonès, que hi aporta voluntaris que assisteixen el públic que va amb cadires de rodes.