En poc temps, des de que el 2010 arribés l'iPad a les nostres vides, les tablets han anat guanyant terreny a altres dispositius i el seu consum s'ha vist multiplicat, ja que cada vegada són més les llars espanyoles que tenen un dispositiu tablet. Segons les dades del Conseguidor de productes yaysi.com, en la passada campanya nadalenca aquests dispositius van ser els més demandats.

Les dades publicades recentment per Digitimes Research confirmen que les vendes mundials de tablets es van doblar en l'últim trimestre del 2012, any en què es van vendre un total de 109 milions de tabletes. Jesús Lamberto, soci fundador de yaysi.com assenyala que "els tablets van impulsar les vendes de la nostra secció d'Informàtica en els últims tres mesos del 2012, sobretot en la campanya de Nadal".

Blusens Touch 90 i Blusens Touch 96 DCB han estat els dispositius tablet més venuts a través de l'empresa. Segons la companyia "Gràcies a la tecnologia i l'equip humà de yaysi.com ambdós dispositius es van vendre a un preu al qual no va poder arribar cap dels seus competidors, com passa amb tots els productes de la seva secció de Megachollos".

Les previsions de yaysi.com en relació a les vendes d'aquests dispositius i de productes d'informàtica en general són molt positives per aquest any 2013. Les peticions de productes que rep la companyia de Navarra creada fa poc més d'un any van anar creixent considerablement al llarg de 2012.