Des d'ahir fins dijous de la setmana vinent, el web de Regió7 (www.regió7.cat) i TVM t'apropen cada dia a un dels candidats a l'alcaldia de Manresa. En una entrevista de caire personal, i en un entorn escollit pel mateix alcaldable, els candidats es posen al descobert narrant les seves aficions i els seus desitjos per a la ciutat i els seus habitants.

Aquest dilluns, TVM ha emès la primera entrevista, a Joan Porras, candidat de MoVeM. Paral·lelament, el web de Regió7.cat ha publicat la conversa en un vídeo que ja es pot consultar a l'especial d'Eleccions Municipals, accessible des del portal digital. Avui, a 2/4 de dues i 2/4 de quatre, es reemet l'entrevista al candidat de MoVeM i a la nit, després de l'Informatiu, a 2/4 de deu i a 2/4 d'una, es podrà veure la del candidat de Solidaritat, Robert Ara.

Seguint aquest horari d'emissió, s'emetran la resta d'entrevistes de dilluns a divendres. Per aquest ordre, Joan Soler (Manresans), Adam Majó (CUP), Xavier Javaloyes (PP), Xavier Rubio (ICV-EUiA), Pere Culell (ERC), Josep Camprubí (PSC) i Valentí Junyent (CiU) explicaran com són i què els preocupa davant la càmera de TVM i Regió7.cat. El parc de l'Agulla, la plaça de la Reforma, el Nou Congost, un vagó de ferrocarril i el parc de la Seu són alguns dels espais que han triat els candidats de la ciutat per donar-se a conèixer.

A més, la darrera setmana de campanya electoral els candidats passaran per la redacció de Regió7.cat per respondre les preguntes dels internautes, que ja es poden fer arribar a cada alcaldable a través de la direcció www.regió7.cat. Les entrevistes virtuals formen part d'un complet especial que el web d'aquest diari dedica a les eleccions i que culminarà la nit del 22 de maig amb un ampli seguiment dels comicis amb els resultats de tots els municipis de la Catalunya central.

El candidat per PxC, Albert Pericas, no ha volgut participar en la sèrie, de la mateixa manera que no ha volgut oferir detalls del seu programa ni està participant en la majoria de debats electorals.