La plataforma de televisió per Internet Netflix ha donat llum verd a la quarta temporada de la seva popular sèrie de trames polítiques House of Cards, que tornarà el 2016, segons va anunciar a través del seu compte oficial a la xarxa social Twitter. La producció dels nous episodis començarà a l'estiu als Estats Units, segons afegeix el portal Variety, si bé Netflix no ha donat detalls de forma oficial.

"Tindré un llegat", es pot llegir en el missatge publicat pel perfil que la ficció té a Twitter, seguit per una imatge en la qual s'informa de la tornada de la sèrie l'any que ve. Aquest perfil té actualment més de mig milió de seguidors. La ficció protagonitzada per Kevin Spacey i Robin Wright va estrenar el febrer passat una tercera temporada, en què hi va haver intervencions mediàtiques, com la de les tres membres de la banda russa de punk Pussy Riot.

House of Cards se centra en les lluites de poder a Washington personificades en les figures de Frank Underwood, un ambiciós polític que arriba a la presidència dels EUA sense passar per les urnes, personatge encarnat per Kevin Spacey, i la seva dona Claire, Robin Wright, ambdós guanyadors de Globus d'Or per les seves interpretacions en aquesta sèrie.

Es tracta de la producció pròpia de Netflix de més èxit fins ara, per davant de Orange is the New Black, i està basada en la minisèrie del mateix nom creada per Andrew Davies (Little Dorrit), que es va emetre a la BBC als anys noranta i va arribar a ser considerada una de les millors sèries polítiques de la història al Regne Unit.

Tornen els "Padres forzosos"

A més d'assegurar-se una temporada més d'un dels seus grans èxits de producció pròpia, Netflix també prepara el rellançament de la comèdia Full House (Padres forzosos), un èxit de la cadena ABC en les dècades del 1980 i 1990.

Aquest projecte de la plataforma televisiva disposarà de la participació dels actors de la sèrie original, segons va publicar dijous el portal especialitzat TVLine. La sèrie, un dels clàssics de la ficció nord-americana, se centrava en la vida de la família Tanner i estava protagonitzada per Bob Saget, John Stamos, Dave Coulier, així com Candace Cameron, Jodie Sweetin, i les bessones Mary-Kate i Ashley Olsen.