El polèmic reality "Ibiza Shore" no es gravarà a l'illa balear

La cadena MTV ha anunciat que ja està buscant una altra destinació per dur a terme el programa

09.08.2015 | 07:52
Integrants de "Gandia Shore"

A mitjan juliol, MTV va anunciar la gravació del seu nou reality, Ibiza shore, a càrrec de Magnolia TV, amb els participants del programa espanyol de Gandia Shore i de la versió mexicana Acapulco Shore, i una "sorpresa arribada des d'Itàlia i el Brasil". El rodatge havia de constar de catorze emissions, igual que la versió valenciana de Gandia, amb vuit joves disposats a passar-s'ho bé.
Però des de l'inici ja va sorgir oposició per part de les institucions oficials i dels habitants locals. El Consell va amenaçar d'inspeccionar els habitatges i els establiments turístics que hi col·laboressin, de la mateixa manera que el president, Vicent Torres, que va manifestar el rebuig per la imatge que, des del seu punt de vista, transportaria Ibiza Shore a l'illa. "Hi ha molts Shores més allà d'Eivissa", indica la institució oficial sobre aquest espai que, a grans trets, es basa a seguir els amors i vivències d'un grup de joves de vint anys que conviuen durant un mes en una localització coneguda pel seu ambient festiu. Han afegit que estan molt agraïts a la forta pressió de les empreses locals que han fet el possible perquè no es gravés.
A més, van tenir el suport de més de 2.000 eivissencs, que van signar en una carta a MTV que "no volem Ibiza Shore, i exigim boicot total des de les institucions eivissenques i els empresaris de l'illa, i que se'ls denegui qualsevol permís que demanin (i que és obligatori) per gravar als carrers i llocs públics de l'illa". El seu missatge és ben clar: "si alguna cosa no necessita Eivissa és continuar vinculant el seu nom a aquesta mena d'iniciatives, impulsores d'un tipus d'imatge que aporta més enllà d'actituds i comportaments pujats de to".
Els productors d'Ibiza Shore han donat les gràcies a totes aquelles persones que "han volgut col·laborar amb nosaltres i esperem poder seguir treballant junts altre cop en el futur", i s'han limitat a assenyalar que "la resta de detalls es coneixeran més endavant". La gravació del programa, que hauria d'haver començat aquest mes d'agost i prolongar-se fins al mes de setembre, queda paralitzada fins que es trobi alguna altra destinació que vulgui acollir el rodatge, la qual requereix en principi tenir una projecció internacional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema