Telecinco estrena avui el seu concurs de recerca de talents

13.02.2016 | 00:00
Santi Millán, al centre, envoltat dels nous membres del jurat

Un dels espectacles televisius de més èxit al món, Got Talent, arriba a Telecinco avui amb Santi Millán com a presentador i Jorge Javier Vázquez, Jesús Vázquez, Eva Hache i Edurne de jurat. Acròbates, ballarins, cantants, còmics, mags i malabaristes participaran en aquest nou programa que s'emetrà els dissabtes a partir de les 10 de la nit i que el dia de la seva estrena serà protagonista de la programació de la cadena.
Així ho va comentar durant la seva presentació Manuel Villanueva, director general de Continguts de Mediaset Espanya, per a qui aquest era un dels grans formats del mercat que els faltaven. "Fa deu anys que té èxit al món i hem anat a buscar-ho per completar el nostre grup de grans formats". A més, calia fer-ho "amb una alineació titular", de manera que es va triar Santi Millán "per moderar una mica i dirigir el tràfec dels més de 4.000 participants que s'han presentat al càsting".
Got Talent és per a Mario Briongos, productor executiu juntament amb Nathalie García, "el format més democràtic de la televisió, com demostra el fet que s'hi han presentat des d'un home de 93 anys fins a un nen de 18 mesos que participa en un espectacle amb els seus pares".
El format el va crear Simon Cowell i es va estrenar als EUA el 2006, i des de llavors se n'han produït 273 temporades a tot el món. Adaptat en 69 països, amb una audiència acumulada de més de 500 milions d'espectadors i descobridor de talents com els de Paul Potts i Susan Boyle, l'adaptació espanyola del format posarà sobre l'escenari un total de 250 números artístics triats en un càsting multitudinari a Madrid, Barcelona i Sevilla.
En el programa, Jesús Vázquez, presentador de diversos concursos de televisió, assumeix per primera vegada el paper de jurat. Per la seva banda, Jorge Javier Vázquez ha comentat respecte al concurs que si n'hi hagués una altra edició "jo seria més dur. Crec que he estat bastant compassiu", i va assenyalar que "el talent és molt subjectiu, a cadascú ens emociona una cosa diferent".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema