"Juego de tronos" és la sèrie més vista en VOSE de la història d'Espanya

05.08.2016 | 00:00
Una escena de "Juego de tronos" rodada a Girona

Les pugnes pel tron de ferro entre les diferents famílies de Ponent han fet de la sisena temporada de Juego de tronos la producció més vista en versió original subtitulada de la història de la televisió a Espanya. El 52 % dels qui segueixen la sèrie ho fan escoltant les veus originals dels actors. "Cap altra sèrie o pel·lícula emesa en versió original subtitulada ha tingut una audiència tan destacada. I no es tracta solament d'aquells que van veure l'estrena, ja que la majoria dels que van consumir els capítols en diferit també van triar aquesta opció", assegura Movistar + en un comunicat.
L'èxit de Juego de tronos és excepcional. L'augment del consum en diferit, a través de la plataforma Yomvi, ha superat en el 39 % la demanda pel que fa a la temporada anterior, i ha aconseguit arribar fins a les 250.000 descàrregues de mitjana per capítol. A més, el 63 % dels espectadors d'aquesta han escollit el visionat en diferit, en contrast amb el 37 % que va escollir el visionat lineal.
Juego de tronos s'ha convertit en la sèrie de pagament més vista des del seu naixement el juliol del 2015 i ja aporta el 43 % al total de consum del canal especialitzat Movistar Series.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema