Telecinco estrena aquesta nit a partir de les 22h el nou realityLas Campos. El programa obre les portes a la vida quotidiana de María Teresa i Terelu Campos. Durant dues entregues, anomenades Mamá no me reconozco en el espejo i Hija, cuidado con los paparazzi, mare i filla mostraran a les càmeres les seves rutines diàries, la seva relació amb el seu cercle d'amics més estret, les seves inquietuds i confidències.

A cada entrega del programa, la família tractarà un tema en concret escollit entre les qüestions que interessen al públic, es reuniran amb experts, recolliran diverses opinions i les analitzaran en una tertúlia a plató. Carlota Corredera serà l'encarregada d'introduir cada entrega del programa i el debat posterior. A la tertúlia participaran diversos membres de la família Campos que analitzaran el tema abordat i els moments més destacats.

"Em fa il·lusió poder fer alguna cosa nova amb la meva filla, tot i que ja portem fent-ho des de l'època de Jesús Hermida", explica María Teresa Campos en un comunicat de Mediaset. Segons la presentadora malaguenya, Las Campos mostra la forma de vida de dues persones d'edats i generacions diferents. "És una bona forma de veure els nostres punts de vista en comú, però també les nostres diferències", afegeix.

Per a Terelu, aquest nou programa docu-realitat suposa adaptar-se "als nous temps de la televisió". "Crec que quan algú té una feina tan pública és molt important no estancar-se, evolucionar amb les coses que interessen a la gent. Al llarg dels anys els gustos dels espectadors i les innovacions de les productores han desembocat cada vegada més en descobrir la vida real i això és el que busquem", explica Terelu.

Durant la primera entrega d'aquesta nit, María Teresa i Terelu Campos tractaran la infància de Terelu, la joventut de María Teresa, la nutrició i la malaltia que mare i filla han sofert durant la sobretaula després del dinar, entre altres temes.