La cadena de televisió pública TV3 emetrà aquesta tardor el programa d'entrevistes Fora de sèrie, en el qual professionals d'altres mitjans que havien treballat al canal autonòmic de televisió conversaran amb els personatges que ells elegeixin.

La primera de les entregues serà el 22 de setembre, i tindrà la presència d'Andreu Buenafuente, que entrevistarà el President de la Generalitat, Carles Puigdemont.

La trobada no serà en un plató tancat, sinó que tots dos es mouran per espais que resultin singulars per a l'entrevistat i que ajudin a crear una atmosfera especial.

A més, durant aquest programa, que dirigirà Agustí Esteve, també es projectaran una selecció d'imatges que recordaran el pas dels entrevistadors per TV3.

La intenció de la cadena és que es tracti d'un programa setmanal amb dotze o tretze capítols, però encara no han concretat a partir de quina data emetran de forma regular després de l'estrena.

Aquesta és una de les novetats més significatives que TV3 ha posat sobre la taula per a la nova temporada de tardor i que van presentar ahir en les seves instal·lacions a Sant Joan Despí amb el lema "Et vull veure".

"Pensem que tenim tots els ingredients perquè la temporada i la programació funcionin, i perquè l'espectador s'hi senti identificat", va sostenir el director de TV3, Jaume Peral.

Una altra de les novetats serà el programa Emergències, que arrencarà el diumenge 18 de setembre i pretén "realçar" la feina de les persones que treballen en situacions extremes al servei d'altres. També són noves apostes la docuficció Jo, Ramon Llull, que s'emetrà l'11 de setembre i narra la història del "primer català universal", i el programa Trinxeres, en el qual Carles Costa, Eloi Vila i Marc Juan recorreran l'últim front de la Guerra Civil espanyola a Catalunya.

Més enllà de les novetats, la cadena catalana estrenarà la segona temporada de la sèrie Merlí i la cinquena d'El Foraster, amb un programa especial el 14 de setembre en el qual Quim Masferrer visitarà el polígon alimentari Mercabarna.

TV3 també mantindrà continguts emblemàtics com Polònia, CrackòviaAPM?.