Les dues temporades de la sèrie "Twin Peaks" seran a Movistar el mes vinent

14.10.2016 | 00:00

Pocs mesos abans de l'arribada de les noves i esperades entregues, Movistar + posarà a disposició dels espectadors les dues temporades completes de Twin Peaks, la mítica sèrie creada per David Lynch. Els episodis d'aquesta producció de Showtime, que es va emetre a principi dels noranta, es veuran a partir del dilluns 7 de novembre al canal Movistar Series Xtra, i també es trobaran disponibles, sota demanda, a la plataforma.
Twin Peaks és una indiscutible peça de culte de la televisió. Creada pel cineasta David Lynch (Mulholland Drive, Terciopelo azul, Carretera perdida, Dune) amb Mark Frost, es tracta d'una de les primeres sèries de televisió desenvolupades per un director de cinema consagrat. Lynch va insuflar el seu particular segell d'autor i estètica única a aquesta estranya història plena de personatges transgressors i la va convertir en una fita revolucionària.
La ficció arrenca quan l'excèntric agent de la FBI Dale Cooper (Kyle MacLachlan) arriba a Twin Peaks, una petita població situada entre muntanyes, per investigar el brutal assassinat d'una jove anomenada Laura Palmer, la noia més popular de l'institut de la localitat. L'incident ha tingut un profund impacte en el poble.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema