Merlí renova per una tercera temporada

En els nous capítols, el carismàtic professor de filosofia veurà com una nova mestra li qüestionarà el seu lideratge

02.03.2017 | 17:30
Francesc Orella.

"Merlí", la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d´Héctor Lozano i direcció d´Eduard Cortés, tornarà una temporada més: la tercera. La nova tanda de capítols de les aventures del professor de filosofia, Merlí Bergeron, i els seus peripatètics es començaran a rodar a finals del mes d´abril.

En aquesta nova temporada, els peripatètics estan a punt d´acabar el segon curs de batxillerat. Trobarem un Merlí descol·locat per l´arribada d´una nova professora, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el seu lideratge. Sense el seu fill Bruno, que continua a Roma, i amb la Carmina de gira teatral, el Merlí tornarà a viure sol, cosa que no portarà gaire bé.

La filosofia seguirà sent un dels trets distintius de la sèrie, amb filòsofs com Hannah Arendt, Albert Camus i Karl Marx.

Amb una primera temporada que va tenir una audiència mitjana de 561.000 espectadors i un 18.3% de quota i una segona amb 513.000 espectadors de mitjana i 19.5% de quota, "Merlí" ha estat una de les sèries revelació de TV3, que continua apostant per la ficció amb formats com "Cites", "El crac" o "Nit i dia".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema