Els creadors de Juego de tronos, David Benioff i D.B. Weiss, preparen una sèrie per al canal HBO titulada Confederate sobre una història alternativa dels Estats Units en la qual l'esclavisme és legal.

Segons va informar HBO mitjançant un comunicat, aquesta producció plantejarà una premissa en la qual els estats de la Confederació aconsegueixen la victòria en la Guerra de Secessió (1861-1865), s'independitzen de la Unió i creen una nació en què l'esclavitud està regulada i acceptada.

Benioff i Weiss, guionistes i productors executius (els màxims responsables d'una sèrie) de Juego de tronos, escriuran i desenvoluparan Confederate tan aviat com acabi la vuitena i última temporada de la superproducció de fantasia èpica basada en les novel·les de George R.R. Martin.

El cap de programació d'HBO, Casey Bloys, va indicar que a la cadena estan «entusiasmats» de seguir treballant amb Benioff i Weiss. Per la seva banda, els creadors van explicar que en aquesta producció «crearien un món», i van reconèixer que no podien «imaginar uns socis millors» per a aquest projecte que els seus col·laboradors habituals d'HBO.