Preguntes freqüents, el programa de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat, torna des d'aquesta nit a la graella per entretenir i debatre els temes d'actualitat que es generin durant la setmana. En aquesta nova temporada serà Laura Rosel qui busqui les claus de l'actualitat, en directe, amb l'ajuda de les veus més diverses de polítics, periodistes i opinadors. Rosel, que fins fa poc presentava, al costat de Jordi Armenteras, l'espai informatiu 8 al dia, del canal 8TV del grup Godó, pren el relleu de Ricard Ustrell, que es va acomiadar d'un dels programes més reeixits de la televisió pública el mes de novembre de l'any passat.

La primera etapa de Preguntes freqüents es va convertir en una de les grans sorpreses de la temporada passada a TV3, i tenia una mitjana de 400.000 espectadors i el 18,5% de quota, i va ser líder de la franja tots els dissabtes. El lliurament més seguit va ser el del 21 d'octubre, on es tractava l'aplicació de l'article 155, amb una mitjana de 511.000 espectadors i una quota del 24,1%. L'espai també va acumular una mitjana setmanal de 36.600 usuaris únics i de 63.000 reproduccions en el servei a la carta de TV3, i se situava en el top 10 mensual dels programes de TV3 més vistos a la carta.

Segons ha informat TV3 en un comunicat, en aquesta nova etapa el programa continuarà jugant amb elements informatius, debats, tertúlies, entrevistes i entreteniment per respondre a aquella pregunta política feta amb més freqüència durant els dies previs i incorporar-hi tots els girs argumentals i els nous personatges de darrera hora.

Nascuda a Sabadell, Laura Rosel té una dilatada carrera professional a ràdio i televisió com a conductora d'informatius i programes d'entreteniment. La seva experiència periodística l'ha adquirit a mitjans com 8TV, RAC1 i Ràdio Sabadell.