07 de octubre de 2016
http://www.umanresa.cat/

Comencen les classes del programa UniversiMÉS que acosta la universitat a persones amb discapacitat intel·lectual

Els alumnes explicaran les seves experiències en un blog que actualitzaran després de cada classe

07.10.2016 | 11:22
Alumnes en el primer dia de classe del projecte.

Els 21 alumnes del programa UniversiMÉS han iniciat el dijous, 6 d'octubre, les classes a les instal·lacions d'UManresa amb una primera sessió dedicada a entendre la societat, la convivència i les institucions més properes als ciutadans. Aquesta primera sessió ha anat a càrrec de Marta Tiñena, que serà la professora del primer bloc del programa dedicat a entendre el món.

UniversiMÉS és una iniciativa conjunta d'UManresa-FUB, Ampans i BBVA CX que té com a objectiu fer accessible la universitat a les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest és el primer programa de tot l'Estat espanyol que pretén proporcionar a les persones amb discapacitat intel·lectual una oferta formativa pensada per a l'enriquiment i el desenvolupament personal dels participants, sense posar la discapacitat en el focus d'atenció, sinó com un element que requereix una adaptació de les metodologies i continguts.

Les activitats que es duen a terme es poden seguir a través del blog que escriuen els alumnes després de cada sessió. La propera serà el dia 20 d'octubre i serà una visita a l'Ajuntament de Manresa i a l'empresa municipal Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema