La responsable de l'Associació Sociocultural Nibras de Piera, Maria Jiménez, ha defensat que l'entitat, que fa gairebé tres anys que està instal·lada a aquest municipi anoienc, no té "res a veure" amb el gihadisme. "Amb l'educació sí, però amb els gihadistes no", ha sentenciat Jiménez. La Policia Nacional ha escorcollat aquest divendres a la matinada el domicili de la família de Jiménez i s'ha emportat detingut el seu fill de 18 anys. "Els policies han entrat sense identificar-se, sense explicar els motius i sense ordre de registre", ha denunciat la presidenta de l'entitat, qui ha relatat que "han tirat el meu fill al terra i l'han apuntat amb una pistola davant de dos altres fills de 4 i 8 anys".

El domicili de Piera on la Policia Nacional ha entrat a escorcollar aquest dimecres dins d'una operació contra el terrorisme jihadista, és també la seu de l'Associació Sociocultural Nibras. La seva responsable, Maria Jiménez, s'ha volgut desvincular ella i la seva família del gihadisme: "aquí treballem amb nens. Educació sí, però jihadistes no". De fet, l'entitat està instal·lada a Piera des de fa prop de tres anys i treballa amb dones i nens, principalment fent classes d'idiomes -català, castellà i àrab-, reforç escolar i "coneixement de la religió", ha detallat Jiménez.

La dona ha relatat que cap a les 4 de la matinada la policia ha entrat a la casa "sense identificar-se". "Han agafat un dels meus fills, l'han tirat a terra i l'han apuntat amb una pistola davant dels seus germans petits, que es trobaven a la mateixa habitació", ha explicat Jiménez. Segons ella, "ho han tirat tot per terra i m'han tancat a mi i els meus fills petits a una habitació sense dir-nos els motius del registre ni ensenyar-nos cap ordre". "Només he sentit que deien, aquí hi ha el dolent, i ja està". Jiménez ha explicat que, finalment, un dels agents l'ha informat que "no veuria el meu fill en tres dies".