22 de abril de 2015
22.04.2015

El Yoyas de "Gran Hermano" serà candidat a Vilanova

23.04.2015 | 07:36
El Yoyas de "Gran Hermano" serà candidat a Vilanova

De concursant de reality i tertulià polèmic a alcaldable de Vilanova del Camí, una població on ja hi havia un gran soroll de partits amb 7 llistes més. Aquest és el camí que ha seguit Carlos Navarro Merino, que es va fer popular gràcies al pas pel programa de Tele5 Gran Hermano. Es presenta per DECIDE, un partit d'orientació espanyolista que, en certs plantejaments, estaria a prop de Ciutadans.
DECIDE (Derecho, Ciudadanía y Democracia) va néixer l'any 2011, però no va aconseguir cap regidor a les eleccions passades. Aquest 24 de maig ho tornarà a intentar, amb Carlos Navarro al capdavant, i competirà contra set candidatures més. De 39 anys, i amb idees properes a Ciutadans -tal com ell mateix ha explicat diverses vegades-, va fer-se famós en entrar a la casa de Gran Hermano l'any 2001. En va sortir, però, ràpidament expulsat per una baralla amb una altra concursant, que posteriorment es va convertir en la seva parella.
Des d'aleshores, el Yoyas ha participant en diferents tertúlies i ha fet una incursió en el món de la poesia. Carlos Navarro és fill de l'Hospitalet, però des de fa uns quants anys viu a Vilanova, amb la seva parella. Fins ara no havia participat en política.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema