20 de març de 2017
20.03.2017
40 Años
40 Años

Empresaris de Masquefa han vist com es posava fi als problemes de connectivitat

L'Ajuntament ha trobat remei als problemes de connectivitat amb una operadora local

20.03.2017 | 00:33

Un total de vint empreses ubicades al polígon industrial La Pedrosa s'han vist beneficiades al llarg del darrer any del conveni signat entre l'Ajuntament de Masquefa i l'operadora de telecomunicacions anoienca Iguana Comunicacions, S.L., en virtut del qual la fibra òptica ha arribat finalment al polígon.

L'acord ha permès eradicar els problemes de connectivitat, velocitat, fiabilitat i qualitat de connexió i de cobertura que patien les empreses ubicades en aquesta zona industrial de Masquefa, un dèficit que s'arrossegava des de feia temps i que les gran operadores de telefonia no havien resolt perquè consideraven que no es tractava d'una inversió rendible econòmicament.

En aquest sentit, Carles Mernissi, regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, reivindica «l'aposta local i el compromís pel territori» de l'empresa Iguana Comunicacions S.L, amb seu social al viver d'empreses del Centre Tecnològic Comunitari (CTC), i en destaca «la capacitat d'adaptar-se a les necessitats quotidianes i concretes de les empreses i el teixit productiu del municipi». L'Ajuntament assegura que els mateixos empresaris amb connexió a Iguana han notat un benefici per als seus negocis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook