20 de març de 2017
20.03.2017
40 Años
40 Años

L'Ajuntament d'Igualada demana participació per fer el pla de la ciutat i la gent gran

Durant aquest 2017 és previst que la feina prèvia feta fins ara quedi escrita en un document

20.03.2017 | 00:33

El projecte Igualada, Ciutat Amiga de les Persones Grans aborda aquest 2017 la seva fase final: l'elaboració i redacció del Pla d'Acció. Durant l'any passat, es van convocar diferents grups de participació formats per ciutadans, representants d'empreses, serveis i tècnics municipals, que van treballar per prioritzar, ampliar i concretar les diverses propostes de millora que havien sorgit en l'anterior fase de diagnosi participativa.

Dels vuit grups de reflexió que es van establir inicialment només en queden tres per reunir-se i, aquest mes de març, s'han programat dues d'aquestes tres trobades. La primera, avui, a les 13 h, aplegarà a l'Espai Cívic Centre el grup de Relacions de Suport i Ajuda Mútua. La segona reunirà diferents actors del camp Comunicació i Informació, el 27 de març, també a les 13 h i al mateix escenari.

El departament d'Acció Social de l'Ajuntament fa una crida a la ciutadania inquieta que vulgui participar en aquests grups, per definir el Pla d'Acció, que treballaran en una sola sessió i contribuiran a endreçar les propostes existents i pensaran de manera conjunta com portar-les a terme. Els interessants s'hi poden inscriure a plainclusio@aj-igualada.net o trucar al 93 803 19 50 i demanar pel Pla d'Inclusió.

El projecte Igualada, ciutat amiga de les persones grans té l'objectiu de facilitar que Igualada esdevingui un municipi més amable.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook