Un veí d'Olesa de Montserrat, de 62 anys, va resultar ferit greu en un incendi que va tenir lloc la nit de divendres i tres més pateixen ferides menys greus. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís cap a 2/4 de 10 de la nit de divendres per un incendi en un pis de la plaça Catalunya, número 7.

Els bombers hi van dedicar 6 dotacions dels Bombers. El foc es va produir en un immoble de planta baixa i dos pisos, amb un habitatge d'uns 70 m2 per planta. L'estructura de l'habitatge no se'n va ressentir, però les flames van cremar totalment l'habitació del pis de la segona planta, que va quedar totalment afectat pel fum. Cap a les 10 de la nit, mitja hora més tard, el foc ja es va considerar apagat.

El ferit més greu tenia cremades de segon grau a la cara i a les mans. Va ser evacuat i tractat a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, que disposa d'Unitat de Cremats. Un altre home, de 64 anys, menys greu, va ser evacuat a l'Hospital de Martorell i dos policies locals, de 45 i 28 anys, van ser traslladats en estat menys greu a l'Hospital Moisès Broggi. Segons ha informat la Policia Local d'Olesa, els dos agents ja han estat donats d'alta aquesta mateixa matinada, igual que l'home de 64 anys, amb ferides menys greus. Les causes de l'incendi s'han d'acabar de determinar, però no té res a veure amb la pobresa energètica.