06 de maig de 2018
06.05.2018
40 Años
40 Años

Calaf incorpora un festival d'havaneres a la setmana dedicada a la gent gran

05.05.2018 | 23:39

La Setmana de la Gent Gran de Calaf comença el dilluns 14 de maig amb una visita a l'exposició «La practicanta, una vida dedicada al servei de la sanitat», que consisteix en una reproducció de la medicina de fa 60 anys a través de la reconstrucció del consultori de Maria Àngels Pujol Bacardit, la practicanta de Calaf, amb tots els estris sanitaris que feia servir.

L'exposició estarà ubicada a la seva antiga casa, Cal Matrícules, i també tindrà un apartat on s'explicarà part de la seva història sanitària, familiar i del seu àmbit social i col·laboratiu amb el poble, els seus viatges arreu del món i les mostres d'agraïment en el moment de la seva jubilació.

Enguany, la setmana de la gent gran arriba amb novetats, entre d'altres, la creació del primer Concurs d'Havaneres de Secà. El programa es dirigeix especialment a les persones majors de 65, tot i que moltes de les activitats també estaran obertes al públic en general. La majoria d'actes són gratuïts excepte el festival d'havaneres i el dinar popular. A molts dels actes, però, encara que siguin gratuït, es demana inscripció prèvia, que es pot fer a l'Ajuntament de Calaf o l'Esplai de la Gent Gran.

El dimarts, a les 6 de la tarda, la psicòloga i investigadora Assumpció Salat impartirà la xerrada «Fer-nos savis», en què parlarà sobre el desenvolupament de potencialitats humanes i de la consciència i de la saviesa davant la vida i davant les nostres relacions humanes. El dimecres, a la capella del Centre de Recursos per a l'Ocupació, hi haurà l'exposició «Controles?», sobre la drogoaddicció. El dijous 17 es farà una sortida a les cases de Matamargó, i a la tarda hi haurà teatre. El festival d'havaneres tindrà lloc dissabte, amb Port Bo, Indira Ferrer-Morató, soprano, i Antoni Mas, piano.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook