Un motorista de 42 anys de Vilanova del Camí va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit a Capellades, segons va informar el Servei Català de Trànsit. La passatgera de la moto va resultar ferida greu, per la qual cosa va haver de ser evacuada en helicòpter a l'Hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat.

Segons les mateixes fonts, el sinistre viari es va registrar a la car-retera C-244 (de la Pobla de Claramunt), al punt quilomètric 9,8, al terme municipal de Capellades.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident poc abans de 3/4 de 4 de la tarda. Per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta es va accidentar, sense que cap altre vehicle es veiés implicat en el sinistre.

Com a conseqüència, el conductor de la moto, veí de Vilanova del Camí, va morir. La passatgera va resultar ferida greu i va ser traslladada en helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat. Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la llei.