Un espectacle innovador que combinarà la projecció d'un mapatge amb el títol Calafany, pirotècnia i cultura popular servirà de cloenda a la Festa Major de Calaf d'enguany. L'espectacle serà dirigit per Eloi Fonoll, director dels Pastorets infantils de Calaf.

La festa major tindrà lloc el primer cap de setmana de setembre i ja s'ha avançat que tindrà tres novetats principals. D'una banda, la Kursa de Lokus Baby, una competició d'infants d'entre 9 i 15 mesos a través de set metres de lona per gatejar. Es farà el dissabte 1 de setembre a les 12 h a la plaça dels Arbres. La segona serà la Festa Holi, organitzada pels joves del curs de premonitors, el diumenge 2 a les 6 de la tarda. Estarà ambientada amb la música del DJ Montinis.

Finalment, hi haurà un correfoc en substitució de l'Engardelada. Els Diables de l'Alta Segarra recuperaran aquest espectacle de foc, que sortirà de la plaça dels Arbres i recorrerà alguns dels carrers del centre de la vila.

També s'ha avançat el cartell de concerts, amb Els Catarres, Hoffmaestro, Judit Neddermann, Dàmaris Gelabert, La principal de la Bisbal, La banda del coche rojo, New Marabú o Excel.