L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, conjuntament amb la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, ha organitzat per a aquest dijous a les 6 de la tarda el diàleg "Connecta amb Europa", un debat obert a tothom i a totes les qüestions que tenen a veure amb com ha de ser Europa en un futur.

La jornada de debat se celebrarà al saló de sessions de l'Ajuntament d'Olesa i hi intervindran l'alcaldessa, Pilar Puimedon, i Ferran Tarradellas, director de la representació de la Comissió Europea a Barcelona. Alguns dels temes que es tractaran en el debat seran les properes eleccions europees, la reforma de la UE, les mesures per promoure el creixement i l'ocupació, la gestió de les migracions, el canvi climàtic o el mercat únic digital. La sessió estarà oberta a les intervencions del públic assistent.

La jornada sobre Europa, però, inclourà altres activitats al llarg d'aquest dijous. A les 11 del matí, els representants de la Comissió Europea a Barcelona tindran una trobada amb alumnes de segon de batxillerat dels instituts locals. A partir de les 12.30 hores esta prevista una trobada amb representants de l'empresariat local, que inclourà una xerrada a càrrec de Mark Jeffery, cap de Comunicació i relacions amb la societat civil de la Comissió europea a Barcelona i Gemma Arcalís, cap d'orientació empresarial i promoció d'ACCIÓ.