El col·lectiu Disseny=Igualada posa a debat el futur de la indústria del disseny en el marc del desenvolupament tecnològic de nova generació. El proper dilluns, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a l'Ateneu Igualadí la tercera sessió d'IDEA (Igualada Disseny En Acció) amb la temàtica «Disseny i Indústria 4.0». Aquesta jornada anirà a càrrec de Tomás Díez i Raúl Nieves.

Tomás Díez, urbanista i especialista en fabricació digital, és codirector de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya -IAAC-, director del Fab Lab Barcelona i director del màster «Disseny pels futurs emergents». Díez se centrarà en el tema «Disse-nyant futurs emergents».

Per la seva banda Raúl Nieves, artista i dissenyador, està involucrat en nombrosos projectes d'interacció i interfícies, fabricació digital domèstica i prototipatge ràpid, tecnologia web i mòbil, i també internet de les coses. Nieves parlarà de «Disseny/art/creativitat i Indústria 4.0».

L'IAAC és un centre de recerca, educació, producció i divulgació que des de fa 17 anys treballa en la revolució digital aplicada al disseny i l'arquitectura. Busca solucions reals mitjançant el mètode experimental i experiencial per aprendre fent i provant.