07 de març de 2019
07.03.2019
Regió7

Castells es presentarà com a candidat envoltat dels tres últims presidents catalans

06.03.2019 | 23:34
Daniel Roig, president del PDeCAT Igualada, i Marc Castells, cap de llista i actual alcalde d'Igualada, amb el cartell de l'acte dels presidents

Marc Castells, actual alcalde d'Igualada liderant una llista de CiU, es presentarà a la reelecció envoltat de tres presidents de la Generalitat: Artur Mas, hi serà presencialment, igual que el president actual, Quim Torra, i Carles Puigdemont, el penúltim, ara a l'exili, haurà de limitar-se a intervenir-hi a través d'una pantalla en connexió amb Brussel·les. Castells va anunciar ahir que la seva voluntat és fer un acte gran, «omplir l'Ateneu. No només la platea, sinó tot el teatre». L'acte és previst per al dia 12 de març a les 8 del vespre.

Castells es presentarà envoltat de presidents, però sense ensenyar les cartes de la seva candidatura. Serà una posada en escena del número 1, però per a la confecció de la candidatura, en paraules de Castells, «encara hi ha temps».

Castells mostrarà múscul dins de PDeCAT i, alhora, es presentarà com un candidat que pot unir tant els sectors més de Puigdemont com els de l'antiga CDC.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook