La congregació de col·lectius faministes, entitats, associacions i persones que ha títol individual han arribat a la plaça de la Masuca han desfilat rere el lema «Ni un pas enrere» durant la manifestació del 8M a Igualada. Centenars de persones han sortit al carrer per reclamar la igualtat social i laboral de la dona. La manifestació d'Igualada, que ha començat a les 7 de la tarda, podria superar les 2000 persones.

La marxa és una crida organitzada de forma transversal per diferents associacions, com l'Assemblea del 8M, dones amb empenta o CGT-CNT- IAC, entre moltes altres que secundaven eslògans com «La llibertat té nom de dona», «Somos el grito de las que ya no tienen voz», «Dona alliberada, dona empoderada», «El patriarcat perjudica a tots», «No es piropo se llama acoso callejero» o «Per tu, per nosaltres, per tots, som-hi!!!».

La desigualtat, la diferència salarial i, especialment, les sentències que hi ha hagut darrerament en casos com els de la Manada, eren els temes centrals de la manifestació.