La congregació de col·lectius feministes, entitats, associacions i persones que a títol individual es van reunir a la plaça de la Masuca va desfilar rere el lema «Ni un pas enrere» durant la manifestació del 8-M a Igualada. Centenars de persones van sortir al carrer per reclamar la igualtat social i laboral de la dona. La manifestació d'Igualada, que va començar a les 7 de la tarda, podria superar les 2.000 persones.

La marxa va ser una crida organitzada de forma transversal per diferents associacions, com l'Assemblea del 8-M, Dones amb empenta o CGT-CNT- IAC, entre moltes altres, que secundaven eslògans com «La llibertat té nom de dona», «Som el crit de les que ja no tenen veu», «Dona alliberada, dona apoderada», «El patriarcat ens perjudica a tots», «No es piropo, se llama acoso callejero» o «Per tu, per nosaltres, per tots, som-hi!!!».

La desigualtat, la diferència salarial i, especialment, les sentències que hi ha hagut darrerament en casos com els de La Manada, eren els temes centrals de la manifestació.