El Campus Universitari Igualada-UdL acull per primer cop la Fira UdL Treball, la fira de l'ocupació que la Universitat de Lleida (UdL) organitza anualment amb l'objectiu d'impulsar l'ocupabilitat de l'estudiantat i dels nous titulats i titulades. Entre els perfils més demanats enguany hi ha tots els relacionats amb l'Enginyeria Industrial.

La fira, que inclourà 28 empreses i entitats del territori, obrirà les seves portes a les 10 del matí, i al llarg del dia s'amenitzaran les visites als estands de les empreses amb activitats paral·leles com el taller «Vinc a buscar feina», a càr-rec de Marta Ramírez, cap de RRHH de l'empresa AB Indústries. La fira s'acabarà a les 18 h.

Amb aquesta primera edició de la Fira UdL Treball al Campus Universitari Igualada-UdL, es vol convertir l'esdeveniment en el punt de referència anual a la capital de l'Anoia que impulsi i faciliti al teixit empresarial la captació del millor talent que genera la UdL.

Amb aquesta iniciativa, s'ofereix als estudiants la possibilitat de conèixer de primera mà les oportunitats laborals del territori, rebre orientació específica sobre l'ocupabilitat i aprendre, mitjançant les activitats que s'hi faran, a promocionar-se en el seu perfil laboral. Per a les empreses, UdL Treball és una forma de donar-se a conèixer i mostrar-se com una opció real de futur professional per als graduats i graduades de la UdL.