29 de octubre de 2019
29.10.2019
Regió7

Jordi Solà relleva Jaume Catarineu al capdavant de l'associació TicAnoia

El nou responsable de l'entitat destaca la feina que ha fet fins ara el seu predecessor

28.10.2019 | 23:19
Jordi Solà, nou president

Jordi Solà serà el tercer president de TicAnoia per als propers tres anys. Va ser escollit en les eleccions a la junta directiva que es va dur a terme el divendres 25 d'octubre a la seva seu a IG-Nova Tecnoespai d'Igualada.

Jordi Solà és enginyer informàtic per la Universitat de Lleida i CEO cofundador de Cubus Games, un estudi creatiu amb seu a Igualada especialitzat en la creació, disseny i desenvolupament d'experiències interactives en l'entorn dels videojocs. Solà és membre de la junta des del 2014 i pren el relleu de l'anterior president, Jaume Catarineu.

La de Solà va ser l'única candidatura que es va presentar a la presidència a les eleccions de l'associació i va resultar escollida per unanimitat de tots els socis presents a la votació.

Durant l'assemblea es va agrair al president sortint Jaume Catarineu la seva tasca al capdavant de l'associació els últims anys, en què ha impulsat diversos projectes i activitats que recull en relleu la nova presidència. Jordi Solà afronta un mandat de tres anys en què espera reforçar l'associació i engegar projectes que impulsin les tecnologies de la informació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook