L'Ajuntament de Sant Martí de Tous ja ha obert les inscripcions pels cursos de l'Aula Municipal de Formació, més d'una vintena d'activitats que es podran dur a terme des d'ara i fins al mes de juny.

L'oferta de cursos i activitats del programa d'enguany és necessàriament variada per satisfer públics diferents. El taller «Fem memòria», pintura i manualitats, gimnàstica de manteniment o, fins i tot, el curs de Country, són algunes de les propostes de l'Aula Municipal de Formació per a la gent gran.

Per a estudiants, classes de tècniques d'estudi, d'anglès (primària i ESO) i també classes de First Certificate per a majors de 16 anys. Els que volen posar-se en forma trobaran activitats com fitness i aeròbic, hatha ioga, ioga kundalini o ioga per a adults. Així mateix, s'ofereixen cursos intensius per treure's el carnet de conduir a càrrec de l'Autoescola CID i Autoescola Vilanova, a més d'altres activitats com les xerrades femenines mensuals. Podeu consultar el catàleg d'activitats complet a la web tous.cat.

Els veïns i veïnes de Tous poden matricular-s'hi presencialment a l'edifici de Cal Frarés o bé trucant al 93 809 68 34. L'Aula Municipal de Formació dona servei a més d'un centenar de veïns i veïnes al llarg de l'any i s'ha consolidat com un espai d'oci i formació pels touencs en els darrers anys.