25 de juny de 2020
25.06.2020
Regió7

El cas sospitós de covid en un llar d'infants d'Igualada és negatiu

L'aula que s'havia tancat preventivament a principi de la setmana reobirà demà, divendres

25.06.2020 | 11:47
Interior d'una de les aules de la llar d'infants la Lluna

L'Ajuntament d'Igualada reobrirà demà, divendres, l'aula de l'escola bressol la Lluna que es va tancar de manera preventiva per un cas sospitós de covid-19. Les anàlisis de l'educadora que tenia símptomes compatibles amb la infecció han donat un resultat negatiu i, per tant, un cop recuperada podrà tornar amb normalitat a l'aula. La Lluna és una de les llars d'infants municipals d'Igualada.

L'Ajuntament va deciditr tancar una de les aules de la llar d'infants La Lluna per la sospita d'un cas de covid-19. Una treballadora de l'escola bressol va anar dilluns al seu CAP de referència amb dècimes de febre i es va procedir a fer-li la prova del coronavirus.

L'Ajuntament d'Igualada va fer la consulta a Salut Pública i es va acordar tancar la unitat on treballava aquesta educadora. En concret, el tancament afectava tres famílies, a les quals també es va fer seguiment.

L'Ajuntament ha informat aquest matí que "el resultat de la prova de Covid-19 a l'educadora de La Lluna ha donat negatiu" i ha anunciat que "demà es reobrirà la unitat del centre que s'havia tancat de manera preventiva".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook