Una jove va morir ahir al matí en un accident de trànsit a la car-retera C-55, en el tram d'Abrera. El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 1,5 de la via en sentit Barcelona. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 08.31 h. Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes. A conseqüència del xoc, va morir la passatgera davantera d'un dels vehicles, una noia de 26 anys veïna del Vendrell. A més, la conductora del mateix cotxe va resultar ferida crítica i va ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge, i el conductor de l'altre cotxe va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'Hospital de Martorell.

L'accident va provocar dos quilòmetres de retencions fins a dos quarts d'11 del matí en el tram on la C-55 enllaça amb l'autovia A-2. Arran de la incidència es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, són 86 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

La plataforma No Més Morts a la C-55, que reivindica el desdoblament de la carretera, lamenta la nova víctima mortal i critica el SCT per informar-ne tard al web.