L'Ajuntament d'Igualada ha fet suspendre la Fira de Reis d'Igualada i la Mostra d'Antiquaris que es preveia per aquest proper diumenge. Tot i que ahir Fira d'Igualada, entitat organitzadora, les havia anunciat. La celebració de fires comercials no està permesa en les actuals condicions de la pandèmia, segons les darreres normatives aprovades pel Procicat.

El canvi en la previsió de la celebració de les fires s'ha produït aquest matí, 24 hores després de donar-se a conèixer la voluntat de fer les dues activitats. En la Fira de Reis, que té una llarguíssima tradició i és una dels mercats més antics del país, s'havien anunciat fins a noranta expositors. Hi havia el compromís de fer controls a les entrades i sortides i també ser restrictius amb l'assistència per evitar aglomeracions i amb la resta de normativa sanitària.

En el document dels Procicat aprovat la setmana passada s'indica que es poden organitzar actes tradicionals de Nadal, però queda ben explícit que queden suspeses "les activitats recreatives que puguin reunir més de 6 persones" i "les fires comercials, convencions, congressos i festes majors, a més "de parcs i fires d'atraccions".