Dos tripulants d’una avioneta que havia iniciat el seu viatge a Òdena, però que havia fet parada a Vinaròs ja que feien un viatge per etapes, van morir divendres quan l’aparell es va accidentar al terme municipal de Mosquerola, a la província de Terol. Els veïns del municipi de Terol van alertar els serveis d’emergències, quan divendres, cap a tres quarts d’una del migdia, van observar fum en unes torres de telefonia de la zona.

Segons va informar a l’agència Efe, la Guàrdia Civil, a primera hora de la tarda, es va fer l’aixecament dels cadàvers, dels quals ahir encara no havia transcendit la seva identitat. Segons algunes fonts, es tractava de pilots experimentats. La Guàrdia Civil també estava investigant les causes de l’accident ja que quan els agents de l’institut armat van arribar al lloc, l’aeronau estava completament cremada.

L’alcaldessa de Mosquerola, Alba Lucea, va explicar que l’ultralleuger formava part d’un grup de quatre avionetes que feia un recorregut entre el municipi anoienc d’Òdena i el de Vera, a la província d’Almeria. Segons va assenyalar l’alcaldessa, en l’etapa que van fer aquest divendres havien sortit de l’aeròdrom de Vinaròs i tenien previst anar fins a l’aeròdrom de Requena, també al País Valencià.

Lucea va precisar que el succés de l’ultralleuger es va produir en una zona de difícil accés al terme municipal de Mosquerola, a poc menys d’un quilòmetre del nucli del municipi, i que l’aparell que es va accidentar podria haver xocat amb una muntanya, encara que la Guàrdia Civil continua investigant l’accident per determinar-ne les causes.