La Fira de la Primavera de Martorell inicia els seus principals actes aquest cap de setmana amb tota mena d'activitats relacionades amb el municipi, la majoria de les qual tindran lloc al recinte firal de Ca n'Oliveres. La jornada d'avui començarà amb una pràctica de tir al plat al camp de tir de Masquefa, en un acte organitzat pel Club de Tir de Martorell. A les 12 del migdia s'inaugurarà la Fira del Motor, on diverses empreses del sector automobilístic presentaran les seves novetats i les millors ofertes al públic interessat a adquirir algun tipus de vehicle. També al migdia, les entitats de Martorell es presentaran a la Fira d'Entitats. Aquesta activitat "és un impuls al teixit empresarial i comercial del municipi i, a la vegada, és necessària per fer front a l'actual situació econòmica i un revulsiu per superar-la", ha explicat l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve. Com cada any, es poden trobar tot tipus d'entitats i associacions martorellenques relacionades amb l'esport, la cultura, l'educació, la salut, el medi ambient i la restauració, entre d'altres.

Pel que fa a demà, diumenge, tindran lloc dues de les activitats més representatives de la Fira de la Primavera de Martorell, que es caracteritzen per tenir una gran afluència de públic: la Fira del Comerç i l'Artesania i el Mercat Ramader. Per una banda, el Mercat Ramader és l'acte tradicional per excel·lència i amb més antiguitat. En aquest mercat es pot trobar tot tipus de carros, eines, guarniments, basters i paradetes relacionades amb el món dels cavalls. Aquest acte se celebrarà a prop del Pont del Diable, on també tindrà lloc el concurs equí d'arrossegament Trofeu Hotel Manel. D'altra banda, com és habitual, també es farà al barri de la Vila la fira de Comerç i Artesania. Allà es podran veure artesans vinguts d'arreu de Catalunya amb el propòsit de mostrar al públic els seus productes més variats.

A més a més, aquest cap de setmana també estarà farcit de concerts de grups musicals de diferents estils, per a tots els gustos i per a totes les edats. Avui actuaran al recinte de Ca n'Oliveres els martorellencs Dime que tú no cantas i aprofitaran per presentar el seu disc Salón de Juegos. Posteriorment, hi haurà l'actuació dels guanyadors del Tercer Concurs O-Kalia Música de Martorell, els Vod-Ska, que faran una mostra dels temes del seu àlbum Atropéllame si puedes. També, a continuació, tindrà lloc el concert del conegut grup musical La Pegatina 2.0, que cantarà temes del seu darrer disc Mira que mira tour. Els concerts finalitzaran amb Balcatans.